Online inschrijven 2023-2024

Ouders, gymnasten en dansers,

Vanaf 1 juni 2023 kunnen nieuwe leden inschrijven voor het seizoen 2023-2024 via de online inschrijvingsmodule van de Gymfed.

Vanaf 1 augustus 2023 kunnen bestaande leden inschrijven voor het seizoen 2023-2024 via de online inschrijvingsmodule van de Gymfed.

De link naar de online inschrijvingsmodule kan je hier terugvinden: Online inschrijven Na de inschrijving wordt er gevraagd om dadelijk ook te betalen. 

Kijk zeker ook even op de website naar de afdelingen waarvoor je wil inschrijven want er zijn kleine aanpassingen mogelijk bij bepaalde groepen.

Vanaf het moment dat je naar de online inschrijvingsmodule bent gestuurd kan je de handleiding gebruiken om wegwijs te geraken in de applicatie: Handleiding. Open hier het document “Handleiding online inschrijven”.

Vergeet zeker en vast niet alle gegevens na te kijken zowel persoonlijke gegevens als de afdelingen waarin je traint.

Leden die vorig jaar al lid waren, moeten zich ingeschreven en betaald hebben voor zij de zaal betreden. Alle trainingen starten terug vanaf 1 september. Mochten er toch afdelingen zijn die op een ander moment starten dan zullen we dit op de website vermelden.

Met alle vragen hierover (online inschrijven, betalingen,…) kan u altijd terecht op inschrijvingen@vglniel.be.

Het bestuur